Verkeersregelaars

De beroepsverkeersregelaars van Transport Begeleiding Oss zijn goed opgeleide en gediplomeerde professionals. Zij begrijpen hoe verkeersdeelnemers en bezoekers van evenementen zich bewegen én gedragen. Zij weten hun expertise snel om te zetten in daadkrachtig en adequaat handelen. Daarbij zijn zij representatief en komen tijdig en goed voorbereid op uw locatie. Of u het nu gaat om infrastructurele werken, een evenement of een calamiteit: met de inzet van onze medewerkers verzekert u zich van veiligheid in verkeer. 

Verkeersregelaars bij incidenten

Via Transport Begeleiding Oss worden zeer regelmatig verkeersregelaars ingeschakeld bij nood situaties, incidenten en andere calamiteiten.

Door onze enorme kring van verkeersregelaars kunnen wij bijna altijd personeel leveren overal in Nederland. Onze personeelsplanners zullen altijd hun uiterste best doen om een of meerdere verkeersregelaars voor deze situaties te leveren. Wij kennen het belang van een goede verkeersregelaar in zo’n situatie.

 

Bij wat voor incidenten en ongelukken worden onze verkeersregelaars ingezet?

 

Uitgevallen stoplichten

Uitgevallen spoorwegen

Elektrische storingen

Afsluiten van wegen bij ongelukken

Gesprongen waterleidingen

Branden (weg vrij houden voor brandweer)

 

Aangezien natuurlijk nooit bekend is wanneer deze situaties zich voordoen zijn wij 24/7 altijd bereikbaar en doen wij ons best om zo snel mogelijk de juiste verkeersregelaar op de juiste plek te hebben, ook als uw aanvraag last-minute binnenkomt!

Verkeersregelaar bij evenementen

Bij een evenement is het belangrijk dat uw gasten snel en eenvoudig bij uw locatie aankomen en vertrekken. Dat vraagt om de juiste aansturing, vooral omdat het vaak gaat om grote groepen bezoekers en voertuigen op hetzelfde moment. De verkeersregelaars van Transport Begeleiding Oss geven richting en leiden alles in goede banen. Wij herkennen risico’s en knelpunten en denken in oplossingen en resultaten. En dat doen we al ruim voordat het evenement plaatsvindt.

Wij ontwikkelen desgewenst voor u een verkeers- en vervoersplan en stemmen dit af met alle noodzakelijke partijen. In het verkeers- en vervoersplan gaan we in op de maatregelen op het gebied van verkeersbegeleiding, parkeren, bewegwijzering en veiligheid. zodat uw gasten van aankomst tot vertrek verzekerd zijn van professionele begeleiding.